Hopp til innholdet

Om oss

Firmaet startet med Aut. Rørleggermester Ing. Knut Larsen i 1956, og ble AS i 1981. Vi flyttet inn i nye lokaler i 1995. Lokalene er kombinert kontor/butikk med meget bra parkeringsmuligheter. Vi er pr i dag 6 ansatte, hvorav 4 stk er Rørleggermestere.

Vi er en Mesterbedrift

Mesterutdanning er en tilleggsutdanning. Den/De som har mesterbrev og som forsømmer sitt yrke kan miste tittelen/retten til å kalle seg mester. Dette er en trygghet for kunden, slik at kunden kan være sikker på at arbeidet blir utført etter gjeldende lover og forskrifter.

Den viktigste bestemmelsen i loven er at bare den som er tildelt mesterbrev og har betalt sin årsavgift har rett til å kalle seg mester. Overtredelser straffes med bøter. Mesterbrevnemnda kan videre trekke et mesterbrev tilbake fra den som viser grov forsømmelighet i sin næringsvirksomhet. Alle mestere skal være seriøse aktører i sine markeder.

Forretningside

Vår forretningside er å yte høy service og kvalitet til våre kunder til avtalt tid.
Dette skal være fundamentert i solid fagkunnskap, omtanke og respekt. Våre hovedområder skal være i Oslo, Bærum og Asker, og vi skal betjene markedet ut fra konkurransedyktige priser og godt håndverk.